Грає свіча на вікні
І нагадує ті дні
Коли з голоду вмирали в Україні
Комуністичний терор
Що створив Голодомор
Прапор брехні високо несе і нині
Вогник грає болем днів
Яким наш народ терпів
Хоч минули довгі роки біль триває
Пам’ять родиться мов сон
І говорить всім з вікон
Україна геноцид не забуває
22.11.2008р.
|