Індрі, Брігаспаті, Сомі і Аґні
(Перуну, Юпітеру, Космічної Плазми і Вогню)
на Загибель Чарівників
(проти злих ворожбитів, що проти України)
ця жертва приведе Віщунів, як повінь приносить піну:
ось, нехай вчиняючий цю дію, жінка чи чоловік,
будуть відомі цього.
це має заставити усіх признатися:
ти це робиш з власної волі?
оволoдій ним, Володарю Молитов; Вогню і Космічна Плазмо,
пронизай його.
О, П'ючий Сому, удар і приведи потомство Віщунів:
зроби так, щоб очі грішника, що кається,
випали з його голови, і- праве,
і- ліве.
А, ти. о, Вогню, Спалююча Сило, знаючи роди тих таємних жадібних створінь,
Зміцнений отак силою молитви,
О, Вогню, розчави їх,
скинувши,
знищ їх сотні разів.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1640 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")