***
Вчора я зайшов в сільраду -
Краля-секретар
Зупиня мене відразу,
Наче воротар.
- Прошу Вас, шановний, паспорт.
Я в кишеню «на» -
Мов начальникові рапорт.
Хвора чи дурна?
- Ой, то Ви баран є, пане,
До всього ж – свиня,
То скоріш зніміть жупан свій...
(От тобі і на!).
- Так, є трохи, дурнуватий,
Для жони - баран,
Бо говорить, що рогатий,
(На вселюдський срам),
Кожен день зове свинею,
Як сто вип’ю грам...
Але ця... Що мав я з нею?
Не колгосп - бедлам!
В кулаки й на секретарку –
Затиснув в куток,
А вона, як молотарка,
Пневмо-молоток:
- Це ж я так, під писком моди,
Через гороскоп,
Він ще в древніх був народів…
Ну Ви й темний хлоп!
|