Як я бачу вас тягне на жартівливу чи то сатиру,чи то гумор , я б порадив вам знайти і більше вдосконалюватися на польських фрашках,бо щось спільне з ними у вас є, ще хотів написати коментар до попершенього - шкода що дехто не читає гумору,а може і критики декого з нас... розвивайтеся - тільки нікого не ображайте,бо критикувати - це не ображати!
Дякую за пораду, але, по-перше, мене більше вабить віршована афористика, а по-друге, наскільки я розумію, фрашки бувають не лише польськими (хоча я їх пишу і польською також).
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")