Дякую красно! Я закохана в Степана Руданського з дитинства. А ці історії всмі із мого життя, сусіди мене так надихають. Так ось у нас весело. Ще дуже багато в запасі.
Оскільки сама виросла у селі, знаю, що дуже типово було колись із колгоспного поля додому щось носити. От тільки такі учителі, як у Петра, нажаль, не всім попадалися:)) Дякую за гарний настрій, пані Наталю!
НУ, ТАК МОЖЕ І НІЧОГО В ПЕВНИХ СЕЛАХ. У НАШОМУ КОЛГОСП ПРОЦВІТАЄ Й ДО ЦИХ ПІР, ТІЛЬКИ ВЖЕ ЗОВЕТЬСЯ "СЕЛЯНСЬКОЮ СПІЛКОЮ". ВСІ , ЯК І КОЛИСЬ ТАМ ПРЦЮЮТЬ, І ЗВІСНО-НЕСУТЬ. ДЯКУЮ!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")