Примара. За кордоном і в столиці, На базарі і в крамниці, На підлозі й на полиці, І на річці, і в криниці, І у житі, і в пшениці, І у гречці, і в гірчиці Бачу свого чоловіка, Мені й сниться його пика. Три Роми Вранці Рома йде додому, Бачить скирточку соломи, Закортіло спати Ромі, Тож зарився у соломі. Чує Рома із соломи Хтось з-під нього стогне: «Ромо, Злізеш, може, з мене, Роми, В роті цілий сніп соломи!!!» І відчув тоді вже Рома: Лізе в рот йому солома. То на Рому у солому Влігся зверху третій Рома.
|