Ми простих речей не знаємо,
Чому ми депутатів вибираємо,
Щоб за державні кошти,
у Європу за досвідом літали,
І приватний бізнес,
Собі відкривали.
Схема дуже проста,
Треба найти дурня,
Щоб повірив у твої байки,
Який хороший господар ти.
У Європі можуть засудити,
За екологію - не треба ліс губити,
А тут трави, губи за даремно,
І дякувати тут будуть чемно.
Дарма що у Європі,
Треба по 2000 платити,
Тут за 150 євро,
Згодні всі робити.
А різницю в кишеню запхати,
Кожному,
- кому треба знати.
На то вони депутати,
Від імені народу,
Собі кишені набивати.
А ви кажете суди винуваті,
Все лихе починається
Від нашої хати.
Кого за гречку і кого
За ковбасу купують,
Ну а хто вище,
Ті вже ікрою жирують.
А ми слухаємо байки,
Про європейські жируни,
Треба перед віслюком,
Моркву тримати
І він задарма буде йти,
Де ростуть на дереві,
Європейські,
- тата Карлові куртки.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")