є приправи приправляти,
шуби було файни:
є сулоткі, є квасні,
є гіркі, сулені,
али буди ти нидобри,
як їх киниш
цілу жменю.
цукру, ту зовсім ни їч-
бу буди цукриця,
і руспухни ти живіт,
ноги і твої лиця.
можиш їсти цинамон,
али дужи троха,
троха хрону і куріня,
троха кмину,
і бубкувуго листка,
маєрану, маюнезу,
мняти і муштарди-
ті приправи дужи варті.
трохи оцту дуливай,
али- нибагато,
і- улії з уливок,
шуб приманувати дівок,
трохи трави ореґано,
і- пуперу,
мало- солі,
як багато,
будиш кволий,
будиш мати тиск
і міґрені-
так кажут духтури вчені.
пирит тим як їсти шось,
запитайся в лікарів:
вуни знают, шоб ти хтів,
али знают, шо ти можна-
то ни знаї знахарка кожна.
потім, їч ті приправи
стілько, скільки скажи медик,
часом, дужи, дужи рітко,
можиш зісти лишку меду.
приправляй, приправляй,
али скільки, запитай
в тих старих, шу зіля знают,
і шу добри приправляют.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")