... ЗМІНИ Самі зміни доокола, непоняті цуда Все нове, усе віднова і усе у груди Bсе нове та де не глянеш і усе це саме Не зміняються кобіти, не мудріють дами Новий рік іде за роком По старій дорозі Увійшов і я в болото І вийти не можу Рік за роком, вік за віком Літо за весною Крутяться мов сателіти В Славка над горою Хоч цікаве та до часу Бо десь під трийцятку Стає нудним мов Параска У народнім танку, То ж скажіть мі добрі люде І скажіте щиро Що б у світі ви робили Коли б вічно жилось? Чи б ви пили внескінченість Чи гуляли б вічно Ну а може мов скажені Били б ся публічно Та як звичаї я знаю Як дійшло б ку цьому Більшість з нудів повмирала б, Решта з самогону !!! ...
|