Скажіть мені будь-ласка хто я, ця думка не дає покою, ані у день,ані вночі, тож підкажіть товариші... Я українець,написано в законі, живу в Подільськім регіоні, І тут говорим ми всі дружно, на мові-ймення якій суржик... Я патріот до жил і крові, та зрозуміти не готовий, чому одному значенню, дають по два тлумачення!!! Чом люди наші гонорові, звуть "москалем" мене у Львові, І чом "бендера" вслід мені, гука на сході шахтарі???
Пане Олександре! Добре, що Ви розібрались щодо розміщення творів у кількох категоріях (як от Вашого - в "Українцям" та "Посміхнись"). Не забувайте додатково розміщувати Ваші твори і на Вашій сторінці "Хмельниччина"-"Бойко Олександр", бо коли хтось перейте саме на Вашу сторінку, творів, як ось цього "Хто я???", він там не знайде. В принципі це не обов*язково, але як кажуть, для Вас це буде краще.
Такий серйозний в Тебе вірш, Що хочеться сміятися від горя, Питанням риторичним Ти гримиш, А звук від нього, мов "Апрєльчик Боря". Ві Львові люди гонорові, Та поброди поміж кутків, - Зів'януть роги на корові Від москалівських матюків. Ніхто Тобі не допоможе Без власної свідомості себе, Нехай благословення Тобі Боже Підкаже, що є біле, що рябе. _____________________________ За вірш 5.0. Хоча і в нім не бійшлося без лінощів.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")