У ліфті бачив оголошення: ЛИШЕ ДЛЯ ВАС Vip-катафалка, із надписом ласкаво просимо, О так,на це грошей не жалко. В газеті-розділ про роботу, Кар"єрний ріст,кур"єр по місту, відчув себе я ідіотом, зарплата в місяць там 3300. Продам квартиру терміново, НЕДОРОГО,можливий торг, ціна:сто тисяч,як Чудово, вже завтра куплю,візьму в борг. Квартири безцінь-просто смішно, Vip-катафалка,теж не проти, Кур"єр у тричі має більше, Чому ж себе я відчуваю ідіотом???
|