Зустріч з вампіром Я вночі гулять ходила. Глядь! Вампіра приманила. Він тихесенько підкрався І до шиї б присмоктався, Але я бистріш напала — Зуби всі повибивала. Як завив той вампірюка! Й обзивається падлюка Так, що й очі засвітились, Вуха в трубочки скрутились! Я цього не потерпіла — Вампіру в око зацідила. Як себе він проклинав, Що у мене час спитав. Довго ще фінгал тримався, А вампір той озирався!
|