«Кілок» поставив
і бігом під ковдру,
А там сумління штрикає - дарма ж
!
Згарячкував… Там
суть і, ніби, форма…
Завтра підтягну
рейтинг аж до «два».
А, може, «три».
Здається, таки варто.
І ритм, і розмір…
Хм. Оце дива.
А вчора що ? Так….
Маячня, неправда.
Просто - боліла надто голова.
Такий вже час, що
гуманізму повно.
Гаразд – «чотири»
! Наголос – фігня !
До речі, навіть трішки віршомовно.
Ех, ставлю «п’ять»
( у мене теж - душа).
***
Свій вірш читаю ... Ніби - не бездумно.
Найвищий бал зірками миготить.
Ага, панове, ось моє Анумо !
Коли і "5"", і зовсім не болить.