Слова у рифму завжди в моді. я можу впевнено сказати. Тому що й сам, скажу по правді, почав недавно віршувати. То муза поруч, то відсутня, однак на місці голова. І якщо є в ній тема путня, то, мабуть, будуть і слова. Чому нам зараз не писати? Ще ж не зачерствіла душа. Багато хочеться сказати була б лиш користь від вірша. В віршах всіх хочеться згадати. Коханих рідних і близьких. Булоб важливо такаж знати, свої оцінять чи з чужих? Жалію тільки що даремно талант свій кинув я на дно. Щоб не рутина і майно, поєтом був би вже давно. Тепер сиджу біля каміна, забутий богом і людьми. Та й думаю, чи буде зміна? Ми не "фасон" старі вже ми.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")