Розцілунки серпневі на присмак анісових соків животочaть по венах, зіркують очей синєвір. Підголосся купальського духу звучать до сих пір, залоскочують серце любов"ю- ще літо допоки.
Доки пульсом розгойдує віти дозріла мореля, промінь тіло тугаве тонує під легку пастель, "петриківське" розквіття з-під пензля природи росте, капітеллю в склепіннях небесних Ярила - тареля.
Оперезана чересом часу розпечена днина, Вітрогонить Чугайстер, зачісує горам хребти там, де лежма пірнули в лазурні світи: я і ти, надпиваючи простір зіницями- мить розмаринна!
тут- на струнах у літа жарівки горять почуттями, сонцесртіли лямують невизримих доль напрямні- розманіжених стежок oд теплого струменю і годі стримати ріки бажань- не вернутись до тями.
Густопері отави сховали кохання нестримне... ми такі беззахисні від погляду з неба очей ну і хай- хай зглядаються... вершиться щастя - ачей розцілунків гарячих ніяка незгода не зімне.
|