Іще учора ми з тобою ніжно за руки держучись, у сутінках ішли понад водою, весело й дзвінко сміючись. Та навіть море що штормило, нам лиш союзником було, в душі від щастя клекотіло, і так нам добре вдвох було. Яскраві зорі, шум припливу, для спогадів підстави є. про долю нашу нещасливу, тай юність в пам*яті живе. Так, і похожі ми з тобою, щей долі предків як один, тож розберімся між собою. бо вік пройде як день один. І от відпустка вже спливає, усе хороше має край, тебе твій рідний дім чекає, мені ж збирати урожай. І знов рутина нас долає, між нами дні і місяці, лиш "Київстар" нас виручає та телефон, що у руці. Минув лиш день, а я скучаю, від серця щось відірвалось, розлуку я за щирість поважаю, тому і мрію щоб збулось. Бо відстань не завада для кохання, якби ми тільки вірили в оце. А час лише підсилює бажання, пржили все, переживем і це.
Зустрічаються двоє - То на щастя чи ні? Час гортає сувої Разом пройдених днів. Незагоєні рани Людям в душах гірчать, У пустелях омани Сотні серця розп'ять. Повертається спомин У домівку душі, Проганяючи втому В ритм холодних дощів. Хай хоч небо жбурляє Сонми в Вас блискавиць, Як обоє кохають - То не впасти їм ниць! У одвічнім двобої Безнадії і мрій, Де закохані двоє - Зірка щастя вгорі Осяває стежину, По якій вони йдуть, Аби злитись в єдине І знайти власну суть. Неземною красою Світ встеляє до ніг. Хай Вам пахне весною На дорогах усіх!
Дякую за вiрш, дякую за увагу, дякую за співчуття...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")