Забути все, чи все згадати? Минула память лише грати Для серця мого... Згадати все, чи все забути? І каяття нема, й спокути... Нема нічого... Життя іде, а чи несеться? Немов розлючений боєць я іду на нього... І невідомий фініш бою... Більш не зчарований тобою живу...для чого?
Життя іде, а чи несеться? Немов розлючений боєць я іду на нього...-емоційно,відчувається накал почуттів,відчайдушність. Час покаже,що і як.Він все розставить на свої місця.
Спасибі! Більше оптимізму? - на даний момент це мій максимум...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")