Хочеться жити Не виживати. Хочеться плакати Тільки від щастя. Хочеться дуже любов дарувати І таку ж саму Від когось приймати. Хочеться птахом У небі літати, На повні груди Свободу вдихати. Хочеться осуду Інших не знати. Все, що в душі є Відверто казати. Хочеться бути Самою собою. Хочеться радість й тепло дарувати. Хочеться віру В добро не втрачати І неодмінно усім помагати.
Вірш Ваший , п. Олено, горить емоціями слів, що линуть від душі. Трішки повторуюється слово , хочеться. А чому без назви...?.Наприклад можна : "Плакати від щастя...."
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")