Ця зустріч у кафе, мов мить- у серці феєрверк миттєвий, давно не бачила ,п'янить, твій погляд - він такий життєвий.
Буяє пристрасть у думках, а почуттям не дозволяю летіти...Стримую в руках... ТвоЇ обійми уявляю...
Говориш ти, мені, якісь слова, але я їх , чомусь не чую, музикословна, квіткова... Розмова...У думках цілую.
Щоку твою - вона чужа, хоча здається мені рідна, я заплету всі почуття, щоб у гріху не заблудиться...
|