А весна у зелен-косах, а весна -красна –– в теплі. Ти летиш до мене в осінь, в янголятки на крилі. Через райдуги місточок, поміж білих-чудо хмар кришталем дзвенить струмочок, квітне полум"ям стожар. Я тебе зустріну ,люба, обігрію,пригорну. Нехай дощ за шию хлюпа, а люблю...тебе одну. Що ті вибрики природи, як кохання з серця ллє. В нім твоя чарівна врода, щастя в нім тобі моє.
|