В заметілі, в заметілі Загубила свої мрії. Заморозило вітрами Все, що жевріло між нами. Зазирнув у душу лютий. А що далі? Як нам бути? Почуття хворіють. Кволі. Іде обертом вся доля. Заметілі лізуть в сіни. Інієм лягли на стіни. Злісно клацають зубами. І що буде далі з нами...
За вікном заберезніло. Весело співа синиця. Ну які там заметілі! Треба ж ! Отаке насниться.
|