Вітаю, п.Олю, на нашому сайті! Приємно коли приходять нові люди, та й ще такі молоді, приносять на сайт нові вірші, ідеї. Сподіваюсь, що Вам тут сподобається. Мені сподобався Ваш вірш, тільки над формою треба ще трохи попрацювати. Читайте приват.
прочитала, але, здається частково смисл змінився. Можливо, мені бракує словникового запасу, щоб виразити те, що в мені вирує... але навіть просто переставлені місцями слова міняють суть....
Чому завжди говориться, що авторство- святе. Отже висновок: ретельніше підбирайте потрібні для стану Вашої душі слова і не поспішайте виставляти, бо вірші треба вичитувати, щоб ритм не збивався. Натхнення!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")