У потоці життя серед сотень очей Я шукала твої в нескінченному вирі: Гігабайти років пролітали повз нас, Кіловати енергії рухали хвилі.
Ми загублені в часі віків і світів, Добровільного тліну засмучені в’язні. Ми шукали шляхів із оглухлих кутів: Ми – Життя Королі, Хоч для світу ми – блазні.
Вітаю, Ольго, на Анумо! Цікаво пишете, є свій стиль і глибина, тому впевнена, що Ваша творчість не згубиться серед поетичного виру - а стане окрасою на сторінках цього сайту...
Сумно, коли блазні вважаються себе королями життя цього... Зріло написано, молодець, Ольго!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")