Любов - дивна квітка, ніжно цвіте Та не кожен її в свої руки візьме , Не кожен її догляда й поливає Лише тих хто любить вона підпускає.
Квітка кохання при довірі цвіте Довіра погасне- кохання помре І його буде важко назад повернути Кохання мов свічка, яку легко задути.
Між коханням й ненавистю один лише крок Кохання це вірність, що сягає зірок, І якщо ти упустиш кохання на мить Вже його не піднімеш бо воно не простить.
Отож бо кохання, як зір бережи, Душею і серцем своїм не криви Бо правдивість в коханні це основне, Відкритість і щирість,ось головне!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")