В мене біля хати липа розцвіла, Запах цвіту ніжного над двором літа, Липа в нас висока з пишними гілками, Тихо гудуть бджоли над її квітками.
Я дивлюсь на липу і душа радіє, Бо моє серденько про кохання мріє, Щоб воно було, ніжним мов цвіт липи, І щоб з ним зумів я все життя прожити.
Хочеться мені щиро покохати Ніжність свого серця милій віддавати, Бути з нею поряд, дарувати квіти, І своє життя коханій присвятити!
Мрії мої линуть в простір на край світу, Відчуваю ніжний запах липи цвіту, Впевнений,що ти теж мене шукаєш, Також як і я долю виглядаєш!
В мріях дуже легко до тебе литіти,[color=green] Але чомусь важко,погляд твій зустріти, В мріях ти вже поруч,я в очах тону, В погляді я бачу молоду весну!
Знаю,що ніщо легко не дається, Лише той, хто вірить,в щасті віднайдеться. Лише той, хто може, собою поділитись, Приречений навіки в коханні відродитись.
Тебе ще не зустрів,але я вже зібрався, У мріях і думках своїх я розібрався, Знаю,що шукаю,образ в голові, Ось коли зустріну розповім тобі!
Розповім,як мріяв,в ніжнім цвіті липи, Як бажав тебе в гості запросити, Тож тепер залишилось лиш тебе найти, Де ти моя мила,де твої світи?
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")