Я до тебе, кохана, вітром
Прилечу і теплом своїм
Обігрію, мов квітку літо,
Запрошу у святковий дім.
Два сердечка, дві долі поруч
І не треба нікуди йти.
І життя -- веселковий обруч, В нім ти будеш завжди цвісти.
Назбираю у лузі квіту,
Лиш для тебе, моя весна,
І те щастя, що є на світі,
Подарую тобі сповна.
Нехай заздрять боги небесні, А у мене є ти одна, Ми зупинимо дні чудесні,
Вип"єм чашу бажань до дна.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")