Чому приходиш ти до мене в сні? Я навіть імені твого не пам'ятаю І всі зізнання ці твої смішні, На що ти схоже взагалі не уявляю.
Чому лоскочиш серце ти щоночі? Тебе я зовсім не чекала, тож іди, Не буде так, як ти того захочеш, Не полечу з тобою навіть не жди!
Чому слізьми налились мої очі? І що за крила в мене за плечима? - Вітаю вас і доброї вам ночі, Я лиш кохання, мной ти одержима!
|