Перші краплі дощу, перші
краплі дощу...
Твоє личко примарно -
майорить з-під плащу.
Та невже ж разом з
літечком - зникло щастя
для нас,
Та невже ж ми втрачаєм
- останній свій шанс.
Ти тендідітна мов
квіточка, ти крихка, мов отой порцелян,
А вже осінь завдасть -
тобі безліч нечуваних ран.
Чи я встигну тендітну
- захистити єдину мою,
Чи залишимось ми - і
надалі у літнім раю?
Чи всміхнешся, ти сонечком
- знову мені, як раніш,
І на крилах кохання до
чистого неба злетиш?
Перші, краплі дощу, перщі
краплі дощу,
Бачу - личко усміхнене
- твоє з-під плащу.
Вересень, 2013
|