Вірш сподобався Дякую! Однак, пане Олеже, мені здається, що слова кохання не бубонять (перша строфа), а шепочуть: "Слова кохання шепочу водиці" або "я кажу водиці"... А ще в рядку "Вороняче з вітей горланить віче…" вжито неправильну граматичну форму іменника "віти", тому пропоную такі варіанти: 1) Вороняче із віт горланить віче ; 2) Вороняче з гілля горланить віче.
Слова бубоню, бо увесь час повторюю, щоб через переживання нічого не сплутати.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")