Крила любові у людини завжди за спиною. Є кохання у серці- крила розкриваються, і це є свідченням щастя. І навпаки-настає момент коли крила безсило гойдаються,зважнілі образами,в очікуванні, коли душа визріє для прощення,щоб знову розкритися.Без кохання крила стануть не потрібними і загинуть, а потім і сама людина. Люди! давайте всі будемо крилатими!!! Щиро дякую п. Іро.
Щиро дякую за коментак і підказку.Досвід -велике діло. Із святами Вас п. Катерино.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")