В житті все добре відбувається Воно пливе за течією, Та враз усе чомусь міняється, Я залишаюся лише одною. Кохання моє щире й ніжне, Враз розтануло водою, Як заметіль на сонці сніжна Розрушено чомусь тобою. І сльози всі були лише водою, Залишилась одна туга, Я думала за мною, ти горою, Повірила…була наївна я. Як люди правдуть кажуть: Людина познаэться у біді, Почуття всі справжні виявляють, Де були щири, а де ні. Тікати легко, що тут скажеш Виправдовувати себе одного. Тікай! Так легше,як ти бачиш, І помилки шукати в комусь. Навіщо чимось ризикувати Ти по житті будеш такий, Як боягуз! Привик тікати, Надіюся причинив ти біль мені одній. Можливо було щось не так, Не ідеал звичайно я, і не буду такою. Цей випадок для мене буде знак, Висновки буду робити на прикладі, з собою. Себе ти називаєш боягуз, Так легко все оце сказати Тобі так просто скинути, весь моток обуз Нехай так буде, хочу побажати: Щоб був мужніший ти в житті, Не можна все життя тікати, Мужності сили знайшов у собі Щоб до кінця міг витримувати. Мені так шкода… Не себе! І не стосунки що в нас були, Просто розчарування, у таких як ти, Свій слід в душі моїй лишили. Нехай так буде, Божа воля, Я вірила в стосунки, вірила у нас У мене буде ще добра доля Бо гоїть рани тільки час. Любов приходить, так вона й минає І не вгадати тут ніяк Я спробувала , не боялась, я вже знаю Любов перевіряється, саме так. І не пройшла випробування, Можливо це все добре, а можливо ні. Це не було твоїм коханням, Кажи «люблю» ти не мені. Я вільна вже, не відчуваю за собою Провини, сорому чи пустоти Я спробувала бути разом, я не тікаю, Стосунки хочу, я на взаємності! І думай ти собі тепер, що буде? І що було якби….??? А біль моя, колись про все забуде Питання ж це твоє не дінеться ніде!! Нема вже слів, нема чого казати Ти вибір свій зробив уже. Надіюсь зміг розумно обирати, Залишився з собою ти. Мене вже не буде…
|