Не ображайся
Не ображайся, музика образи Пуста, як скрипки звук без скрипаля, Не ображайся, а пробач одразу, І обіцяю - не ображусь я. Не перейди, коли, як зжата нива, Я в осінь тихо простелю стерню, Не перейди, а прихились журливо, Тебе я словом, небом обійму. Не загубися серед листопаду, Коли у зиму входять ясени, Не загубися, а візьми розраду І нею серце ніжно огорни. Не припадай до шкарубкої змови Чужих очей з недоброї сльози, Не припадай, а повернись в розмову Ще до тієї першої грози. Не відвернись, коли до чашки кави Впаде нахабно крапля дощова, Не відвернись, коли прийде лукавий, Зігне нам душі, наче то трава. Не затулись від того небокраю, Звідкіль, буває, гупають громи, Не затулись, бо я однак впізнаю, Заплаче серце, як не разом ми. Не ображайся, музика образи Пуста, як скрипки звук без скрипаля, Не ображайся, а пробач одразу І пробачатись буду довго я.
Додав: miknech (05.05.2014)
| Автор: © Михайло Нечитайло
Розміщено на сторінці : Вірші про кохання
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 2296 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 6
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА