Припливу до тебе з океану
Припливу до тебе з океану Слів любові і кохання слів, В теплі очі я твої погляну, Де втопитись вже давно зумів. Припливу до тебе, як до Бога, Як до раю десь на небесах, Тільки хмарки набіжить тривога, Що не птах я в небесах, не птах. Припливу до тебе, як до меду Припливає стомлена бджола, Біля церкви сяду я спереду, Щоб окраєць ти до рук дала. Припливу до тебе, як до ночі Припливає Місяць серед зір, І вустами зміряю охоче Я тебе, як землю землемір. Припливу до тебе, як до дива Той прочанин крізь свої гріхи, Я не знаю, чим ти так красива, Що душі єднаєш береги. Припливу до тебе, як до листя Припливає крапля дощова, Ти для мене сто разів є чиста, Хоч би навіть двісті не права. Припливу до тебе, ніби човен Із далеких мандрів до землі, Я до тебе почуттями повен, Що в душі й комори замалі. Припливу до тебе, як до цвіту Припливають весни золоті, Я твій профіль виточу з граніту І навіки оселю в житті. Припливу до тебе і застигну, Ніби вічність в краплі янтарю, Поцілуй, бо більше вже не встигну Так кохати, як тебе люблю.
Додав: miknech (07.05.2014)
| Автор: © Михайло Нечитайло
Розміщено на сторінці : Вірші про кохання
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1694 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 5
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.