Мабуть, аж занадто закрутив, пане Василю, коли ніхто не помітив алегорії про вересневий град, котрий розділяє помимо їх волі закоханих. Град, напевно, вартувало було би взяти в лапки, але смак алегорії інколи й відчувається від її маловловимості.
Не є соромом коритися долі, бо доля інколи не питає нас, куди нас повести, якими дорогами. Під вересневим градом хилитися перед нею інколи навіть корисно для життя.
Якщо говорити, про ідентичність душ, пані Галино, то про рідкісність явища говорити варто. А от коли говорити про схожість, котра не завжди є схожістю абсолютно по всіх параметрах і порухах, то вона присутня досить часто, вартує тільки прискіпливіше роздивлятися довкола і не замикатися в собі, вивищуючи своє его. Ну, це такі собі філософські сентенції, навіяні Вашим коментарем. А за добрий відгук і за увагу дякую.
Чудовий вірш , кохання і політика , життя - і війна , оснінь - як підсумок , цікаво хто який урожай збере !
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")