Цінуй життя - воно у нас одне!
Цінуй хвилини радості і щастя,
Бо все, повір, усе колись мине
І повернуть назад уже не вдасться!
Бо ж час летить невпинно, як ріка,
Нестримно, мов шалена, буря дика,
Як зброя у безжалісних руках
Вбиває, незважаючи на крик!
Життя мов поле треба перейти,
Стернею поколоти босі ноги
І інколи проклясти всі світи,
Але іти, іти до перемоги!
Безцінне не змінити дорогим,
Безцінне ж бо за гроші не купити
Не відпускай його, як в небо дим,
Бо потім доведеться ще ловити...
|