Обернись! Залиш мені хоч погляд. Я знаю, ти тікаєш назавжди, Але прошу, залиш мені свій погляд. Для мене то ковток живой води. Лиш обернись! Молю тебе, благаю! Врятуй мене від полум’я печей. Та що мені ті печі, я ж то знаю – Сильніш горить вогонь твоїх очей.
Не обернулася… Відійшла у вічність. І там тепер гуляєш між садів. Я на коліна… і в дружини бідність. Свій прихисток знайду серед рабів. Ти ж закувала не мене одного. Таких, як я, на світі сотень з п’ять. Ми всі твої раби від стара до малого. Та очі твої одинаково мовчать.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")