Дякую Вам, пане Якове, що завітали та залишили коментар. Мабуть Ви праві, що о кожній порі життя почуття прерасні по своєму, як весна, літо, осінь і зима.Але коли писалось, то думалось по іншому. Заходьте ще , буду радий.Творчих Вам успіхів.
Дякую Вам, пані Таміла, що завітали та залишили коментар.Окремо за такий чудовий соняшниковий тандем! Зходьте ще ,буду завжди радий.Творчих Вам успіхів та натхнення.
Дяую Вам, пане Петре,що завітали та залишили заувавження до твору.Може й справді доопрацювати та зробити чотировіршем, подумаю.Заходьте ще , буду радий.Творчих Вам успіхів та натхнення.
Дякую Вам , пані Наталю,що завітали та залишили коментар. Вибачте , не бачу де? Може в мене не зовсім лади з правописом. ЗАХОДЬТЕ ЩЕ, БУДУ ЗАВЖДИ РАДИЙ.Творчих Вам успіхів та натхнення.
У Всесвіті стільки зірок, що нам ніколи не злічити. Стільки ж і слів про кохання. Тож скільки б ми про нього не говорили, всього однак ніколи не скажемо. Цим воно й прекрасне. А ще тим, що дарує, як є на те воля Божа, тобі на землі найріднішу людину. Незалежно від віку. Незалежно навіть, чи доля подарувала спільність. Головне - воно дарує душі близьку душу.
Дякую Вам, пана Михайле, що завітали та залишили коментар. Ви вірно підмітили, що чим більше говориш про кохання , тим більше розумієш, що ти про його майже нічого не сказав. Таке воно це почуття... Заходьте ще , буду радий.Творчих Вам успіхів та натхнення.
Дякую Вам, пані Лідія, за візит та оцінку. Заходьте ще, буду радий.Творчих Вам успіхів та натхнення.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")