Ну, пане Олесь, якщо кохати тільки весною, то ми будемо більше схожі на котів, а ми ж люди. Кохати треба завжди, бо це один з найбільших стимулів життя.
Цікавмй задум. нешаблоні образи, чуттєво. Але на жаль є огріхи, і їх обов'язково треба виправити, щоб ваша поезія досягла свого задуму. Тут і не багато чого треба, а все ж...
Я знаю, що по-літературному наголос стоїть не там. Але в наших краях ніде не почуєш слова "тону" з наголосом на останньому складі. Тому й ужив його, як місцевий діалект. Хоча за зауваження Вам, пані Катерино, вдячний.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")