Та це не сварка. Пан Володимир ще молодий, тож трохи теорії йому не завадить. Я також цей вірш прочитала як верлібр. Думки гарні, як і взагалі - кохання.
Наскільки я розумію поезію , в наш час більше усього натяк іде на зміст , хто як в нього вкладе , хоча на класиці треба вчитися усім , але це так важко деколи буває , вкласти зміст власної душі у правила віршування , така різноманітність , розмірів і ритмів , я завжди дотримуюсь правила , як тут уже згадувалося десь на сайті у когось іншого - винятки можливі якщо вони геніальні !
Згодна з Вами, пане Іване, найважче - це вкласти зміст своєї душі у потрібну форму. Ця форма - як "прокрустове ложе", увесь час щось не вкладається в неї. Але ж вигадати щось своє, новітнє, можна, гадаю, тільки тоді, коли засвоїш досвід інших. А інакше будеш увесь час" вигадувати велосипед". А щодо геніїв, то ці панове, як правило, на сайти не ходять, а сидять дома, творять і чекають, поки хтось їхні творіння знайде років так за 50 після їхньої смерті і доведе їхню геніальність. Інколи це трапляється, дуже рідко, правда.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")