Відчуй мене...
Мій дотик, подих, нерв...
Відчуй, як відчувала дотепер...
Пірнаємо...
Скажи мені, де дно?...
Злітаємо...
У небо, крізь вікно...
Хай буде довго так...
Нехай, нехай, нехай...
Ти знаєш, де є край?...
Де край, де край, де край?...
То день, чи ніч?...
То згуба, чи любов?...
То буде знову?...
Знову, знову...
Знов?...
25.11.09р.
Цей вірш написаний під враженням від пісень гурту "Океан Ельзи"...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")