Весна прийшла,все зацвіло
Згадай собі,як все було
Той день,ту ніч,ті ясні зорі
Як ми були в шкільному колі.
Роки юнацькі,як цілувала
Як ти мені тоді казала
Вербу плакучу,зелений гай
Тебе прошу,все пригадай.
Приспів
Для мене ти-це все життя
Спасибі доленько,моя
У нас одне серцебиття
Тепер я твій,а я твоя.
Любов моя, з тобою я
Повір і знай,що я твоя
Згадай,як я тебе чекала
Як вперше я поцілувала.
Тебе в уста,сама тремтіла
Тому,що знала,що хотіла
Чого тебе,сама не знаю
Так сильно я тепер кохаю.
19.05.98р.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1174 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")