Відпускаю Як важко розуміть когось, Що говорить тоді про себе. Завжди чогось ми боїмось, А я боюсь бути без тебе. Боюсь, та закриваю на те очі, Та ні, я не здаюся! Можливо буде не до речі – Не відпустити, більш боюсь. Я відпускаю, і дивлюся… Тобі у слід - просто сумую. Дивитись в очі , ще боюся, Але себе я цим рятую. Себе рятую, та чи варто? Я зрозуміти себе бажаю, На розум бачу ясно, «Я не здаюсь, Я відпускаю!»
|