найбільша память про любов ,
що в серці світ несе ,
живе принесенням життя
офірує для світла день .
крізь ніч у проміжках часу
крізь сутінки - тумани ,
весь шлях мережить у слова
плодами мить примножить ,
а решта - значення нема ,
нехай любов панує ;
у тьми є план - згнити життя
нехай вже смерть планує ...
а я живу .- іменням - день
де сонце у теплі ранковім ,
де суть і зміст всьому любов
у слові щастям плодом сяє .
написано року 2016
дня одинадцятого місяця четвертого
|