Зустріч однокласників через 30 років… Знову зібралися на зустріч випускники мого 10-Б класу. Знову вони поруч - ВІН і ВОНА. Неначе і не розлучалися… Дивлюся на них і бачу їх біля ставочка, де ми зустрічали вранішню зорю. Ось ідемо вже додому шляхом. На її плечах – його піджак. Вона тендітна, ніжна, ніби квіточка, що тільки-но розквітла і дивиться на світ широко відкритими очима… І він… високий, гарний. До випуску зі школи змужнів нівроку. Ішов поруч з нею, обережно пригортаючи її до себе. Розлетілись хто куди. Пройшло тридцять років. І ось знову – зустріч.
Коханням першим обігріта До нього горнеться вона… Промінням сонячним умита. В їх душах — радісна весна.
— Вже нас обох торкнулась осінь… Обоє встигли одцвісти. Та пам'ятаю твої коси. Люблю тебе… І любиш ти…
Думки летять. Шепочуть: — Досить… Вже сонце будить неба край. Вільхи я чую голос досі: — Тримай її!.. Не відпускай!..
— Життя нас знову роз’єднає. Ти їдеш… В тебе є сім’я. Мені ж любов допомагає Не забувать твоє ім’я.
Життя розкидає ще вчорашніх випускників по світі, але справжні - найперші -почуття не вивітрюються, вони на протязі багатьох років зігрівають душі... Зворушлива історія.
Для багатьох цей гарний вірш може бути дуже сльозогінною згадкою і про їхнє шкільне кохання... В Рочестері мені один пан зі Львова розповів страшенно сумну історію його кохання. Через довірливість до балаканини його друзів(скоріше, "друзів"), він знищив і своє життя, і життя його дівчини. Але вони знову зустрілися, коли років 5-ть назад він приїхав з Америки до свого села. Кохання спалахнуло знову і ще більше! Люди за 50-т! В нього троє дорослих дітей і в неї - теж троє! Єдине, що вона вже удовиця, а він жонатий на гарній жінці. Коротше, оце вірш про їхнє кохання: http://virchi.pp.net.ua/publ/129-1-0-19905
Дякую тобі, Борю, за розповідь про зворушливу історію кохання. Таких випадків немало. Отже, люди через роки проносять своє почуття, яке не згасає, і стає ще сильнішим. Це правда. Дивна штука життя.
Не можу відкрити посилання. У мене зараз погано працює інтернет. На станції якісь неполадки. Але я прочитаю обов'зково.
***Дякую тобі, Борю, за коментар! Хай тобі в усьому щастить!
Дякую, пані Світлано! Приємно. Рада знайомству. Хай щастить!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")