усе потребує любові
і хоче від тебе душі .
о Боже , щоб бути з тобою ,
то треба побути в землі .
навіщо карати гріхами ,
а може це вибір такий ...
о Боже , побудь трохи з нами ,
бо світ цей занадто лихий .
і може з падіння я встану
лиш сили потрібні такі -
у небо з надією гляну
чому люди стали страшні ..?
постійні - війна і розрухи
і болі й плачі ... дні лихі .
багато води чи посухи
в жадобі хотілося б жить ...
навіщо ... питаю й не знаю ...
навіщо ... падіння лихі ...
мабуть знов не те вибираю
в смертельній могилі своїй ...
написано року 2016
дня двадцять восьмого місяця четвертого
|