як без любові ? -
ніби без життя ,
без радості бажання жити ;
коли у темряві
завжди душа
в життя зло мусиш запросити ...
як без любові ? -
темна мить ...
брехнею душу пограбує .
коли у темряві
сидиш
німе захланне зло турбує .
якщо з любові -
щастя мить
продовжує у вічність жити ,
сильніше скелі
завжди ти , -
нарешті мусиш зрозуміти .
...
а решта -
значення нема ,
закон любові - вічно жити !
написано року 2016
дня одинадцятого місяця пятого
|