що варта слава без любові
коли убивство і війна ,
коли паплюження у крові
коли кровавою душа .
тіла і лихо , безробіття
де Бог ніщо , а лихо Щось
коли цей дурень суєсвітній
людську висмоктує вже кров ...
любов - це краще , слава - горе
душа - це краще , ніж тіла
які сльозяться у покорі
і понад правдою брехня .
любов в слова , в діла правдиві
може безславна , та своя
моє малесенькеє диво , -
краще любов - моє життя !
написано року 2016
дня шостого місяця восьмого
|