болить моє серце
бо любові мало ,
й ту хотіли стерти
дуже вже старались .
болить моє серце
бо любові хоче ,
не хотіла вмерти
любов штири роки .
та радіє серце
хоч любові мало
- я не можу вмерти -
любов обіцяла .
буде ж бо любити
і не обіцяти
вічно в серці жити
і не обкрадати .
обкрадають люди
не вкрадуть любові
лиш чекають суду
і лихої крові .
я ж любов чекаю
мало ж її мало ...
я любов бажаю
небо ж обіцяло.
хоч любов страждання
часто лихо , болі
та не покарання
й не бува доволі .
хочу ще любові
помагає жити
серденько з тобою
й щастя примножити ...
моє ... і в любові ...
жити лиш з тобою
завжди у любові
щоб любов зі мною .
написано року 2016
дня десятого місяця восьмого
|