Дорогенькі, любенькі, молоді соколи. Не надійтесь на людей ніколи, бо людина видає те, що в неї на серці і в його глибинах. Тим і цікава поезія, що вона індивідуальна. Твоє серце говорить про себе. Слідкуй, щоб катрени виражала закінчену думку, і не губилась ниточка теми, того про що ти хочеш сказати, щоб читалося легко, мелодійно. Хочеш, щоб із твого серця лилась любов, прийми її спочатку. Господь Ісус - Любов. Запроси Його у твоє серце царювати і бути Господом твого життя. Коли ти запросиш Його щиро, тоді пізнаєш любов і вона поллється із твого серця, і вірші поплавуть рікою. Нехай вас благословить Господь. Успіхів вам, любенькі.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")