сумує день , коли нема кохання
і без повітря сни мої живуть
пливуть річки назад без поривання ,
а квіти тільки холодом цвітуть .
у водоспад думок вона приходить
щоб дарувати світло для душі
аж до шаненства кожен день доводить
мені ж не має місця на землі ,
бо я лечу у простір мрій бажання
де вся вона в любові аж горить
коли прийде , скажіть , таке кохання
яке триватиме всю вічну мить .
я ж не живу , коли нема любові
і мертві дні у війни мають путь
любов моя я буду лиш з тобою
про мене , прошу , просто не забудь .
Написано року 2019
для 24 місяця 2
|